Terug

Volg Vandaag Inside

Oranje begint met debutant Mats Wieffer tegen Gibraltar

Oranje begint met debutant Mats Wieffer tegen Gibraltar

27 mrt 2023, 19:44

Matthijs de Ligt en Mats Wieffer beginnen met het Nederlands elftal aan de thuiswedstrijd tegen Gibraltar. De verdediger van Bayern München is hersteld van een buikgriep. Wieffer debuteert voor de nationale ploeg in De Kuip.

De Ligt miste vrijdag het verloren duel met Frankrijk (4-0). Ook Wieffer was volgens bondscoach Ronald Koeman onvoldoende fit voor een basisplaats in Stade de France. De 23-jarige Wieffer maakte vorig jaar de overstap van Excelsior naar Feyenoord.

Rechtsback Denzel Dumfries keert terug na een schorsing. Cody Gakpo, hersteld van een buikgriep, zit op de bank als het duel om 20.45 uur van start gaat.

Opstelling: Cillessen; Dumfries, De Ligt, Van Dijk en Aké; Wijnaldum, Wieffer en Depay; Berghuis, Weghorst en Simons.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.