Terug

Volg Vandaag Inside

OFFICIEEL: Pirlo volgt Sarri op bij Juventus

OFFICIEEL: Pirlo volgt Sarri op bij Juventus

8 aug 2020, 21:32

Juventus meldt zojuist via de officiële kanalen dat Andrea Pirlo de nieuwe trainer is van de club. Hij tekent een contract voor twee jaar tot 2022.

Eerder vandaag werd Sarri ontslagen als trainer van Juventus, na de uitschakeling in de Champions League. Verschillende namen deden daarna de ronde, waaronder die van Pep Guardiola, Mauricio Pochettino en Zinedine Zidane.

Tien dagen geleden werd Pirlo nog aangesteld als trainer van het beloftenelftal van De Oude Dame.

Gisteren werd Juventus uitgeschakeld in de Champions League door Olympique Lyon. Bekijk de samenvatting van die wedstrijd hieronder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.