Terug

Volg Vandaag Inside

Opvolger Frank de Boer bij Atlanta United ontslagen

Opvolger Frank de Boer bij Atlanta United ontslagen

19 juli 2021, 14:14

Gabriel Heinze is alweer ontslagen bij Atlanta United. De 43-jarige Argentijn moet vertrekken vanwege teleurstellende resultaten. Onder leiding van Heinze, die bij de Amerikanen de opvolger was van Frank de Boer, won Atlanta slechts twee van de dertien gespeelde wedstrijden.

'Dit was zeker geen beslissing die we op dit moment in de competitie wilden nemen, maar het was de juiste beslissing voor de club', zei Atlanta United-voorzitter Darren Eales in een verklaring. 'Gabriel is een getalenteerde coach en heeft onmiskenbaar een passie voor zijn vak en de voetbalsport. We zijn hem dankbaar voor alles wat hij gedaan heeft en wensen hem het allerbeste in de toekomst.'

Assistent-coach Rob Valentino neemt de taken als hoofdcoach voorlopig over.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.