Terug

Volg Vandaag Inside

Opvolger Erik ten Hag getipt: 'Je ziet dat hij een Ajax-man is'

Opvolger Erik ten Hag getipt: 'Je ziet dat hij een Ajax-man is'

2 dec 2021, 11:12

De geruchten rondom Erik ten Hag zijn de laatste maanden flink toegenomen. De Ajax-trainer wordt onder meer in verband gebracht met Manchester United. Vurnon Anita, voormalig Ajacied, denkt te weten wie de geschikte opvolger van Ten Hag zou kunnen zijn.

De 32-jarige middenvelder van RKC Waalwijk speelde afgelopen seizoen onder leiding van Fred Grim en is ervan overtuigd dat hij een geschikte kandidaat is voor de Amsterdammers in de toekomst. 'Ja, wie weet wordt hij in de toekomst wel trainer van Ajax', zegt Anita in een uitgebreid interview met Ajax Showtime. 'Je ziet dat hij een Ajax-man is. Hij wil voetballen en hij oefent veel op positiespel. Er zijn veel dingen die ik bij Ajax in de jeugd heb meegemaakt en die oefenstof past hij ook toe.' Anita is onder de indruk van Grim zijn manier van voetballen en denkt dat hij een echte Ajax-trainer is.

Oud-Ajax doelman Grim trainde in het verleden ook de A1 van de Amsterdammers en was ook bij verschillende jeugdteams actief als keeperstrainer. Grim is dit seizoen trainer bij Willem II, waar hij samenwerkt met Ché Nunnely. 'Hij wil sowieso graag aanvallend voetbal spelen. Hij probeert ons de filosofie van het aanvallen mee te geven. Daarin zie ik soms wel vergelijkingen met hoe ze bij Ajax willen spelen', zegt de aanvaller.

Nunnely vindt het wel lastig om te zeggen of Grim in de toekomst trainer kan worden van Ajax. 'Hij heeft vorig jaar ook bij RKC laten zien dat hij een trainer is die van voetbal houdt en vooral aanvallend voetbal wil laten zien. in dat opzicht denk ik dat hij wel bij Ajax zou kunnen passen', aldus Nunnely, die in 2019 de overstap maakte van Ajax naar Willem II.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.