Terug

Volg Vandaag Inside

Opvallende actie Haaland doet transfergeruchten oplaaien

Opvallende actie Haaland doet transfergeruchten oplaaien

16 dec 2021, 08:51

Borussia Dortmund wist woensdagavond in de Bundesliga af te rekenen met Greuther Fürth. Dankzij doelpunten van Erling Haaland (2x) en Donyell Malen wonnen 'Die Borussen' eenvoudig, maar ging het na afloop vooral over een opvallende ereronde van Haaland.

Het laatste fluitsignaal klonk in de Signal Iduna Park waarna de ploeg van trainer Marco Rose de overwinning vierde op het veld. Althans, dat deed het zonder Haaland, die zijn eigen plan trok. De 21-jarige Noor liep alleen naar de fanatieke supporters toe om hen te bedanken. Vanaf daar maakte de goaltjesdief een ereronde langs alle overige fans. De opvallende actie heeft de nodige wenkbrauwen doen fronzen bij zijn medespelers en de media.

Het was een 'egoïstische ereronde' volgens het Duitse Sport 1: 'Is dit misschien een voorbode voor een transfer? Het beeld zorgde voor nogal wat onrust en irritatie bij de mensen van Dortmund. Ook enkele medespelers schudden het hoofd. Haaland bleef deze keer helemaal weg bij zijn feestende medespelers'. In de Spaanse media werd de actie ook breed uitgemeten. Haaland wordt regelmatig in verband gebracht met een transfer naar Real Madrid of FC Barcelona. MARCA schrijft dan ook dat het de geruchten over een mogelijke transfer aanwakkert.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.