Terug

Volg Vandaag Inside

Koeman positief na nieuwe zeperd: 'Ik heb een zeer goed Barcelona gezien'

Koeman positief na nieuwe zeperd: 'Ik heb een zeer goed Barcelona gezien'

29 sep 2021, 23:40

Ronald Koeman was na afloop van de 3-0 nederlaag tegen Benfica opvallend positief over het spel van zijn FC Barcelona. De oefentrainer vond de uitslag niet vreemd vanwege de huidige selectie en vele blessures, maar ziet ook dat het geluk momenteel ook niet meezit.

'Ik heb een lange tijd met een goed gevoel langs de lijn gestaan. We verdedigen natuurlijk heel slecht bij de eerste goal, maar daarna heb ik een zeer goed Barcelona gezien. Het verschil is dat we 4 opgelegde kansen krijgen en dan verandert de wedstrijd. Als je die kansen niet maakt, dan loopt het zo af', aldus Koeman, die vervolgens van zich af bijt. 'We leven in een wereld waarin je geen vertrouwen zou hebben als je verliest en als je wint dat alle vertrouwen aanwezig is. Ik denk dat het allemaal erg opportunistisch is'.

Daarna gaat Koeman in op zijn toekomst bij de club. De coach weet zelf ook dat zijn toekomst in Barcelona afhangt van anderen binnen Barcelona, zoals preses Joan Laporta. 'Ik weet niet wat dit voor mij betekent. Het is een harde nederlaag. Als de mensen binnen de club de situatie niet herkennen, dan zal het een probleem zijn voor mij. Het kan op sommige momenten echt beter, maar je gaat de Champions League niet winnen.'

'Ik heb er nog geloof in, omdat we ook vandaag gedurende een lange periode gewoon heel goed voetbal spelen. En we hebben op dit moment niet het geluk en de klasse om het verschil te maken, wat Barcelona altijd heeft gehad. Als je dan aanvallend ook nog spelers mist. We hebben niet één rechtsbuiten! Ik vind het allemaal niet zo vreemd hoor', besluit Koeman.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.