Terug

Volg Vandaag Inside

Opvallend: Kökcü en Tadić negeren elkaar voorafgaand aan Klassieker

Opvallend: Kökcü en Tadić negeren elkaar voorafgaand aan Klassieker

20 mrt 2023, 08:45

Een opvallend moment voorafgaand aan De Klassieker tussen Ajax en Feyenoord: aanvoerders Dušan Tadić en Orkun Kokcü negeren elkaar compleet en geven elkaar géén hand.

Het zorgt voor verbazing bij Mario Been, die het fragment laat zien bij het ESPN-programma Dit Was Het Weekend. “Ik zat te kijken en wat me opviel is dat er geen handen werden geschud door de aanvoerders. Misschien hebben ze een akkefietje gehad, of is er wat gebeurd. Maar ook bij het weglopen gebeurde het niet. Ik weet niet wat er is gebeurd.”

Een slechte zaak, zo stelt de analist. “Ik vind dat aanvoerders elkaar altijd de hand moeten schudden. Dat is wel zo netjes.”

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.