Terug

Volg Vandaag Inside

Opvallend gerucht uit Engeland: 'Lijnders wordt nieuwe trainer van Ajax'

27 feb 2024, 20:45

Een opmerkelijk gerucht uit Engeland: volgens HITC moet Pepijn Lijnders de nieuwe trainer van Ajax worden.

Lijnders kondigde onlangs aan dat hij na dit seizoen vertrekt bij Liverpool. De 41-jarige assistent-trainer volgt daarmee het voorbeeld van hoofdtrainer Jürgen Klopp, die het na een kleine negen jaar voor gezien houdt bij de Engelse topclub.

Volgens het Engelse medium heeft Lijnders al gesprekken achter de rug met Ajax, waar hij volgend seizoen de opvolger zou moeten worden van John van ’t Schip.

Lijnders begon zijn trainersloopbaan in de jeugd bij PSV en zat ook nog een tijdje als assistent-trainer bij FC Porto. Vanaf 2014 was de Nederlander werkzaam bij Liverpool. In januari 2018 vertrok hij naar NEC om de ontslagen Adrie Bogers op te volgen. Nadat de Nijmegenaren er niet in slaagden naar de Eredivisie te promoveren, moest Lijnders halverwege mei alweer vertrekken. Daarop keerde hij terug naar Liverpool.

Wim Kieft is geen van van de huidige assistent van Jürgen Klopp: 'Engerd'. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.