Terug

Volg Vandaag Inside

Opvallend: Feyenoord begint nieuw seizoen mogelijk zonder uittenue

Opvallend: Feyenoord begint nieuw seizoen mogelijk zonder uittenue

17 juli 2022, 17:55

In het veld loopt de voorbereiding bij Feyenoord nog allesbehalve naar wens met grote nederlagen tegen FC Kopenhagen (0-7) en Union (0-4). Tussendoor werd wel gewonnen van Salzburg (1-2). Buiten het veld lijkt er nu een probleem te zijn ontstaan met de nieuwe uittenues, meldt het doorgaans goed ingelichte Feyenoord-platform 1908.

Zij weten door eigen bronnen namelijk dat de lancering van de uittenues voor 2022/2023 vertraging hebben opgelopen. 'De fonkelnieuwe tenues worden pas later in augustus verwacht om per zeeboot aan te komen in de Rotterdamse haven.' Volgens het platform is het daarom nog maar de vraag of Feyenoord de nieuwe tenues kan dragen in de eerste competitiewedstrijd tegen Vitesse. Deze staat gepland op zondag 7 augustus.

Volgens 1908 krijgt het nieuwe uittenue een groen-blauwe kleur. De club lanceerde ongeveer een week geleden het derde tenue met knalroze accenten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.