Terug

Volg Vandaag Inside

Opvallend cadeau onder de kerstboom bij Cristiano Ronaldo

Opvallend cadeau onder de kerstboom bij Cristiano Ronaldo

27 dec 2021, 13:33

Een groen tasje onder de kerstboom van Cristiano Ronaldo heeft voor nogal wat vraagtekens gezorgd op sociale media. De Portugese vedette van Manchester United plaatste op Instagram een foto van de hele familie Ronaldo op de trap naast de boom. Tussen de cadeautjes ontdekten de volgers van Ronaldo een tasje met daarop het logo van Sporting Portugal, de eerste club van 'CR7'.

De 36-jarige aanvaller brak aan het begin van deze eeuw door in Lissabon. Ronaldo werd daarna een wereldster in dienst van ManUnited en Real Madrid. Afgelopen zomer keerde de Portugees terug in Manchester, na drie jaar bij Juventus.

Ronaldo postte op eerste kerstdag een familiefoto op Instagram. De Portugees zit samen met zijn partner Georgina Rodríguez en vijf kinderen onderaan de trap in rode pyjama's, met de rest van de familie op de treden daar boven. Ook moeder Dolores was aanwezig op het kerstfeest in huize Ronaldo. Volgers van het voetbalfenomeen denken dat zij het Sporting-tasje heeft meegenomen. Dolores is groot fan van Sporting Portugal en hoopt dat haar zoon ooit nog eens terugkeert in het groen-wit. "Ik heb altijd tegen hem gezegd: mijn zoon, voordat ik sterf wil ik dat je terugkeert naar Sporting", zei Dolores in een podcast.

Ronaldo plaatste bij de foto een korte boodschap. "Met heel mijn hart wens ik jullie allemaal een vrolijk kerstfeest!"

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.