Terug

Volg Vandaag Inside

Opstelling Oranje: Dumfries krijgt voorkeur boven Tete

Opstelling Oranje: Dumfries krijgt voorkeur boven Tete

16 nov 2018, 20:28

Ronald Koeman heeft zijn opstelling bekend gemaakt voor het duel met Frankrijk. De bondscoach geeft PSV'er Denzel Dumfries de voorkeur boven Kenny Tete.

Tete speelde dit seizoen slechts twee duels voor Olympique Lyon. Bondscoach Ronald Koeman liet afgelopen week echter doorschemeren dat hij de Amsterdammer misschien wel zijn meest complete rechtsback vindt.

Koeman houdt tegen de Fransen vast aan de spelers die vorige maand de basis legden voor een zege op Duitsland (3-0). Als Nederland de Fransen verslaat in de uitverkochte Kuip, dan handhaaft het zich in de hoogste divisie van de Nations League. Frankrijk heeft aan een gelijkspel voldoende voor de groepszege.

Opstelling Oranje: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Van Dijk, Blind, Wijnaldum, De Roon, De Jong, Bergwijn, Memphis, Babel.

Dumfries de nieuwe back van Oranje?

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.