Terug

Volg Vandaag Inside

Opsteker voor Verenigde Staten: 'Pulisic is fit genoeg om te spelen tegen Oranje'

Opsteker voor Verenigde Staten: 'Pulisic is fit genoeg om te spelen tegen Oranje'

2 dec 2022, 19:33

Christian Pulisic is fit genoeg om te spelen tegen Oranje, zo vertelt Fox Sports-verslaggeefster Jenny Taft.

"Het Amerikaanse team heeft zojuist de laatste training afgerond voor de clash tegen Nederland en ik kan vertellen dat Christian Pulisic fit genoeg is om te spelen morgen", vertelt Taft enigszins enthousiast. "Hij was de held tegen Iran en de Amerikaanse fans kunnen hem morgen op het veld verwachten", besluit de Amerikaanse.

Oranje neemt het zaterdagmiddag om 16.00 op tegen de ploeg van bondscoach Greg Berhalter. Amerika werd tweede in de groep met nummer één Engeland, Iran en Wales.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.