Terug

Volg Vandaag Inside

Oproep Union Berlin: ‘Supporters, doe alsjeblieft geen fankleding aan in Rotterdam’

Oproep Union Berlin: ‘Supporters, doe alsjeblieft geen fankleding aan in Rotterdam’

21 okt 2021, 15:59

Supporters van Union Berlin is het afgeraden om in fankleding in Rotterdam te lopen, dat meldt het AD. Dit doet de club naar aanleiding van de hooligans die de clubleiding woensdagavond aanvielen in het Rotterdamse nachtleven.

Een woordvoerder op de Duitse radio zegt het ook volgende: 'Ik denk dat het echt aan te raden is om niet in kleine groepjes en zeker niet individueel op pad te gaan. Het is beter om bij elkaar te blijven en daadwerkelijk gebruik te maken van de centrale verzamelplaats.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.