Terug

Volg Vandaag Inside

'Oprichter Spotify en Bergkamp willen Arsenal overnemen'

'Oprichter Spotify en Bergkamp willen Arsenal overnemen'

26 apr 2021, 10:28

Daniel Ek, de oprichter van muziekstreamingsdienst Spotify, wil Arsenal overnemen. Dat meldt de krant The Telegraph maandag.

De 38-jarige Zweed zou een formeel bod voorbereiden en bij zijn overnamebod samenwerken met onder anderen drie oud-sterspelers van Arsenal, namelijk Dennis Bergkamp, Thierry Henry en Patrick Vieira.

Stan Kroenke is nu nog grootaandeelhouder van de club. De Amerikaan heeft 67 procent van de aandelen van de club in zijn bezit.

Het overnamebod volgt op het nieuws van vorige week dat meerdere Europese topclubs werkten aan een plan voor oprichting van een Super League. Dat ging, mede door heftige protesten van Engelse voetbalsupporters, niet door. Ook de fans van Arsenal lieten blijken niet achter het plan te staan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.