Terug

Volg Vandaag Inside

Opnieuw zware domper voor Liverpool

Opnieuw zware domper voor Liverpool

7 jan 2019, 23:41

WOLVERHAMPTON (ANP) - Liverpool is uitgeschakeld in het toernooi om de FA Cup. De koploper van de Premier League liet zich in de derde ronde verrassen door middenmoter Wolverhampton Wanderers: 2-1. Daarmee eindigde het glorieuze debuut van de zeer jeugdige Nederlandse verdediger Ki-Jana Hoever in mineur.

De voormalige Ajacied mocht al in de zesde minuut invallen, voor de geblesseerde Dejan Lovren. Met 16 jaar en 354 dagen is hij nu de op twee na jongste debutant ooit voor Liverpool in alle competities. Hoever speelde zeker niet onverdienstelijk en kon aan de mislukking in Wolverhampton weinig doen.

Voor Liverpool was het de tweede zware domper in vijf dagen. Afgelopen donderdag ging de ploeg van trainer Jürgen Klopp met 2-1 onderuit bij Manchester City. Dat was de eerste competitienederlaag voor de 'Reds'.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.