Terug

Volg Vandaag Inside

Opnieuw kritiek op uitspraken Van Gaal: 'Hij is een mafkees en zei domme dingen'

Opnieuw kritiek op uitspraken Van Gaal: 'Hij is een mafkees en zei domme dingen'

14 dec 2022, 15:23

César Luis Menotti, voormalig profvoetballer en bondscoach van Argentinië, heeft in een interview uitgehaald naar Louis van Gaal. Menotti vindt dat Van Gaal met name respectloos is geweest over Lionel Messi.

Na afloop van de kwartfinale tussen Argentinië en Oranje zocht Messi de confrontatie op met Van Gaal. Messi maakte een gebaar met zijn handen en leek te zeggen dat Van Gaal teveel had gepraat. "Van Gaal werd niet aangesproken, hij werd de mond gesnoerd omdat hij domme dingen zei", zegt Menotti in gesprek met Super Mitre Deportivo.

"Hij bemoeide zich met de spelers, hij zette zichzelf voor gek", vervolgt Menotti. "Als ik tegen Van Gaal speel, zeg ik dat hij een goede coach is. Ik ga niet zeggen dat hij een idioot is. Hij is wel een beetje een mafkees, denk ik. Hij is oud en hij heeft veel domme dingen gezegd", aldus de 84-jarige oud-bondscoach, die met Argentinië het WK van 1978 won.

In De Oranjewinter werd er uitgebreid gereageerd op de uitschakeling van Oranje in de kwartfinale tegen Argentinië. Bekijk het terug in de video hieronder.

De Oranjewinter-tafel reageert op uitschakeling Oranje
6:44
De Oranjewinter-tafel reageert op uitschakeling Oranje

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.