Terug

Volg Vandaag Inside

Opnieuw kanker vastgesteld bij Jean-Paul Boëtius

Opnieuw kanker vastgesteld bij Jean-Paul Boëtius

9 mrt 2024, 11:08

Bij Jean-Paul Boëtius is opnieuw kanker geconstateerd. Dat laat de enkelvoudig international van Nederland weten op Instagram.

"Ondanks dat ik ooit kanker heb overwonnen, heeft het zich nu verspreid naar mijn retroperitoneale lymfeklieren", zegt de 29-jarige Boëtius. "Dit betekent dat ik chemotherapie zal moeten ondergaan, gevolgd door een revalidatie. Ik kijk reikhalzend uit naar de dag dat ik weer in een vol stadion kan spelen."

In september 2022 werd er bij Boëtius teelbalkanker vastgesteld. Hij zit momenteel zonder club en speelde eerder voor onder meer Feyenoord en de Duitse clubs Mainz 05 en Hertha BSC.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.