Terug

Volg Vandaag Inside

Opnieuw inbraak bij Memphis tijdens Lyon - Barça

Opnieuw inbraak bij Memphis tijdens Lyon - Barça

20 feb 2019, 17:35

Inbrekers hebben tijdens het Champions League-duel Lyon - Barcelona opnieuw toegeslagen in het huis van Memphis Depay, zo melden meerdere Franse media. Vorig jaar was de Oranje-international ook al slachtoffer van een woninginbraak tijdens een wedstrijd.

In augustus 2018 kwam Memphis na het verloren duel tegen OGC Nice van een koude kermis thuis toen bleek dat er bij hem was ingebroken. Er werd naar verluidt voor meer dan een miljoen euro aan spullen meegenomen. Dinsdagavond was het opnieuw raak bij Memphis. Inbrekers namen kleding en sieraden mee, maar hoe groot dfe schade is, is nog niet bekend.

Dennis in gesprek met Memphis over inbraak

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.