Terug

Volg Vandaag Inside

Opnieuw geen zege voor Cocu en Fenerbahçe

Opnieuw geen zege voor Cocu en Fenerbahçe

7 okt 2018, 21:22

ISTANBUL (ANP) - Phillip Cocu heeft in de Turkse competitie opnieuw niet kunnen winnen met Fenerbahçe. De ploeg van de Nederlandse coach kwam in eigen huis niet verder dan 0-0 tegen Medipol Basaksehir. Fenerbahçe staat door het gelijkspel vijftiende met acht punten. Basaksehir staat tweede met zestien punten, twee minder dan koploper Galatasaray.

De positie van Cocu staat al enkele weken onder druk wegens tegenvallende resultaten. De coach kreeg een beetje lucht toen afgelopen donderdag in de Europa League met 2-0 werd gewonnen van Spartak Trnava uit Slowakije. In de competitie heeft de Turkse topclub echter pas twee zeges geboekt in acht duels. Vorige week ging de ploeg met 3-0 onderuit tegen Rizespor. Fenerbahçe heeft in de Turkse Süper Lig ook pas zes keer gescoord.

Bij Basaksehir kwam Eljero Elia in de tweede helft in het veld.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.