Terug

Volg Vandaag Inside

OPMERKELIJK: Man bindt zich vast aan doelpaal tijdens Everton - Newcastle

OPMERKELIJK: Man bindt zich vast aan doelpaal tijdens Everton - Newcastle

17 mrt 2022, 22:13

De wedstrijd in de Premier League tussen Everton en Newcastle United is donderdag ongeveer 8 minuten opgehouden, nadat een demonstrant zich had vastgebonden aan een doelpaal. Het incident vond plaats kort na rust. De persoon in kwestie droeg een shirt met de tekst 'Just Stop Oil'.

De organisatie die kennelijk achter het protest stond meldde dat de actie te maken had met het boren naar olie in de Noordzee. "Onze regering verraadt ons door nieuwe olievelden in de Noordzee te financieren. Daarmee wordt de toekomst van onze kinderen vernietigd."

De actievoerder weigerde te vertrekken en werd daarom het stadion uitgedragen door ordehandhavers.

Het tegen degradatie vechtende Everton won in Liverpool met 1-0. Alex Iwobi scoorde in de negende minuut van de extra tijd. Donny van de Beek was niet fit genoeg om mee te doen bij Everton.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.