Terug

Volg Vandaag Inside

Ophef over pikante reclame in Kruidvat: 'Sinterklaas is niet de enige die komt dit jaar'

Ophef over pikante reclame in Kruidvat: 'Sinterklaas is niet de enige die komt dit jaar'

29 nov 2022, 00:00

Er is ophef ontstaan over een pikante reclame van een Kruidvat-filiaal in Leiden. Het personeel besloot met een opvallende tekst op het verkoopbord enkele seksspeeltjes aan te prijzen: 'Sinterklaas is niet de enige die komt dit jaar'.

Kruidvat heeft inmiddels gereageerd op de reclame. "Dit heeft de winkel zelf bedacht. En natuurlijk houden wij wel van een beetje humor, daar staat Kruidvat ook bekend om. Maar dit is niet onze stijl", laat een woordvoerder van Kruidvat weten in een reactie aan RTL Nieuws, die aangeeft dat het gaat om een lokaal initiatief.



Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.