Terug

Volg Vandaag Inside

Opgestapte vicevoorzitter: 'Barcelona gaat voor Neymar'

Opgestapte vicevoorzitter: 'Barcelona gaat voor Neymar'

18 apr 2020, 17:30

FC Barcelona hoopt komende zomer aanvaller Neymar terug te halen. Dat heeft de opgestapte vicevoorzitter Emili Rousaud verklapt aan L'Équipe.

Rousaud keerde de kampioen van Spanje vorige week de rug toe uit onvrede over het beleid van voorzitter Josep Maria Bartomeu. Hij beschuldigde de preses zelfs van corruptie.

'Het is realistisch dat Neymar vertrekt bij Paris Saint-Germain en terugkeert bij Barcelona', zegt Rousaud in de Franse sportkrant: 'Veel clubs zullen het financieel lastig krijgen door het coronavirus. Ook op de transfermarkt gaan we dat zien. Als de clubs en speler water bij de wijn doen, dan kan de transfer lukken. De intentie bij Barcelona is er.'

Paris Saint-Germain betaalde drie jaar geleden 222 miljoen euro voor Neymar, die nog veel contact zou hebben met zijn oude ploeggenoten Lionel Messi en Luis Suárez.

Vorig jaar kwam Neymar in opspraak door een vermeende verkrachtingszaak. René begreep weinig van 'geile' Neymar. Bekijk de beelden hieronder.

VIDEO - René snapt niks van geile Neymar: 'Gadverdamme!'

René snapt niks van geile Neymar: 'Gadverdamme!'
2:52
René snapt niks van geile Neymar: 'Gadverdamme!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.