Terug

Volg Vandaag Inside

Operatie blijkt onvermijdelijk voor Cuadrado

Operatie blijkt onvermijdelijk voor Cuadrado

28 dec 2018, 19:07

TURIJN (ANP) - De Colombiaanse vleugelspits Juan Cuadrado van Juventus heeft een operatie aan zijn linkerknie ondergaan. De 30-jarige international raakte op 12 december geblesseerd in de verloren uitwedstrijd in de Champions League tegen Young Boys (2-1). Cuadrado hoopte dat zijn blessure met rust zou genezen, maar een operatie bleek toch onvermijdelijk.

Juventus meldt dat de Colombiaan in Barcelona onder het mes is gegaan. Tijdens de operatie is de schade aan de buitenste meniscus en het kraakbeen in zijn knie hersteld. Onduidelijk is hoe lang Cuadrado nodig heeft om te herstellen. Volgens de Italiaanse kampioen gaat hij over enkele dagen aan zijn herstel beginnen. De Colombiaan kwam dit seizoen in de Serie A elf keer in actie en speelde vijf wedstrijden in de Champions League.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.