Terug

Volg Vandaag Inside

Openda schiet Vitesse in blessuretijd naar halve finale TOTO KNVB-beker

Openda schiet Vitesse in blessuretijd naar halve finale TOTO KNVB-beker

9 feb 2021, 23:01

Vitesse heeft zich geplaatst voor de halve finales van de TOTO KNVB-beker. De ploeg uit Arnhem won dinsdagavond van eerstedivisionist Excelsior. Loïs Openda brak pas in blessuretijd het verzet in Rotterdam (0-1).

Vitesse was na drie competitiewedstrijden met slechts 1 punt veel sterker dan de huidige nummer 10 van de Keuken Kampioen Divisie. Maar de bal wilde er maar niet in. Armando Broja en Openda raakten de paal. Broja zag zijn treffer afgekeurd omdat de videoscheidsrechter zag dat Richedly Bazoer een vrije trap te snel had genomen.

De VAR, die in de kwartfinale is aangeschoven in het bekertoernooi, zag in de eerste minuut niet dat de van een achillespeesblessure herstelde Oussama Tannane een enorme trap op een enkel kreeg van Brandon Ormonde-Ottewill. Een rode kaart leek op zijn plaats, maar de videoscheidsrechter vond kennelijk van niet.

Vitesse was de betere ploeg, zoals je zou mogen verwachten van de nummer 3 van de Eredivisie, en kwam nauwelijks in de problemen. Joël Zwarts kreeg namens Excelsior de beste kans om Vitesse pijn te doen. Hij schoot in de slotfase van het duel te gehaast en miste doel.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.