Terug

Volg Vandaag Inside

Openbaar Ministerie vervolgt Promes voor poging tot doodslag op neef

Openbaar Ministerie vervolgt Promes voor poging tot doodslag op neef

18 nov 2021, 14:33

Het Openbaar Ministerie heeft bekendgemaakt dat Oranje-international Quincy Promes wordt vervolgd voor poging tot doodslag op zijn neef. Promes werd bijna een jaar geleden opgepakt op verdenking van betrokkenheid bij een steekpartij.

Het gewelddadige incident deed zich voor in de zomer van 2020, tijdens een familiefeest in Abcoude. Om onduidelijke redenen ging het gruwelijk mis en zou de 29-jarige Promes een mes in de knie van zijn neef hebben gestoken. Op basis van politieonderzoek wordt Promes nu vervolgd voor poging tot doodslag, dan wel zware mishandeling.

De vleugelaanvaller mag het proces in vrijheid afwachten en zal tot die tijd dus actief blijven bij Spartak Moskou. Het is niet duidelijk wat de Russische club met het nieuws gaat doen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.