Terug

Volg Vandaag Inside

Open sollicitatie voor Veronica Inside: 'Wanneer mag ik er een keer bijzitten?'

Open sollicitatie voor Veronica Inside: 'Wanneer mag ik er een keer bijzitten?'

20 nov 2021, 21:34

Als het aan Lale Gül ligt, dan schuift zij binnenkort aan in een uitzending van Veronica Inside. Gül is de schrijfster van het boek 'Ik ga leven', wat afgelopen week de NS Publiekprijs in de wacht sleepte, onder meer ten koste van het biografische portret van Johan Derksen.

Of de schrijfster het daadwerkelijk aan durft om tussen de heren van Veronica Inside te zitten, valt nog te betwisten. Echter is er al wél 1 connectie tussen Gül en het programma, vanwege de onderlinge strijd tussen Johan en Gül om de NS Publieksprijs. Johan liet voorafgaand aan de uitverkiezing al weten dat het boek van Gül zijn favoriet was. Volgens de besnorde analist omdat de bundel maatschappelijke relevantie heeft.

Andersom schijnt de schrijfster ook een kijker te zijn van Veronica Inside, gaf ze te kennen tegenover de Veronica Inside Ochtendshow. Het enige wat haar tegen de borst stuitte was het feit dat Johan haar naam telkens niet wist. 'Als hij ook nog eens mijn naam wist..', zei Gül grappend. Op Instagram deelde de schrijfster een foto van haar televisie die afgesteld staat op Veronica Inside met als bijschrift: 'Hey maar wanneer mag ik een keer bij VI zitten dan?' gevolgd door een knipoog.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.