Terug

Volg Vandaag Inside

Open sollicitatie bij VI Vandaag: 'Ik moet nog wel een keer aan tafel zitten, hè'

Open sollicitatie bij VI Vandaag: 'Ik moet nog wel een keer aan tafel zitten, hè'

28 jan 2022, 12:21

John de Bever zou maar wat graag een keer aanschuiven aan tafel bij Johan, Wilfred en René, vertelt hij in gesprek met VI Vandaag. De volkszanger en oud-zaalvoetballer is goed bevriend met Johan en hoopt dat hij een keer gevraagd wordt voor het dagelijkse programma van het VI-trio.

'Ik moet nog wel een keer aan tafel zitten, hè,' begint De Bever. 'Ik wil ook weleens eigenwijs meepraten, zo in met midden van die tafel tussen Van der Gijp en Johan Derksen. Over politiek, over The Voice nu, de wolven in Drenthe...'

Toch rekent de zanger niet op een belletje: 'Ik denk niet dat ze mij vragen, wat denk jij? Maar als ik zie wie er nu af en toe aan tafel zitten, dan kan ik er ook wel zitten,' grapt De Bever. 'En het is maar heel kort, ze mogen toch bijna niks zeggen, ze krijgen toch de kans niet van Johan en René,' lacht hij. 'Maar ik vind het heel leuk, en ik ben trots op de mannen, want ik denk dat niemand verwacht had dat ze zoveel kijkers zouden hebben.'

Bekijk het hele gesprek met John de Bever in de video hieronder!

Thuis bij John de Bever: 'Johan Derksen is een soort tweede vader voor me'
10:16
Thuis bij John de Bever: 'Johan Derksen is een soort tweede vader voor me'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.