Terug

Volg Vandaag Inside

Open sollicitatie bij Oranje: 'Ze zitten krap in de rechtsbuitens heb ik gehoord'

Open sollicitatie bij Oranje: 'Ze zitten krap in de rechtsbuitens heb ik gehoord'

14 okt 2021, 09:45

Jarenlang speelde Ché Nunnely in verschillende Oranje-jeugdteams, maar tegenwoordig valt de 22-jarige vleugelspits van Willem II buiten de boot. 

Nunnely komt nog in aanmerking voor Jong Oranje, maar wordt - ondanks zijn kwaliteiten - niet meer opgeroepen. ‘De bond heeft besloten dat daar alleen spelers voor mogen worden geselecteerd die mee kunnen doen aan het EK volgend jaar. En daar hoor ik niet bij, want dan ben ik te oud voor dat team’, legt de aanvaller uit in het Brabants Dagblad.

‘Nou, dan blijft het grote Nederlands elftal nog over, hè. En daar zitten ze krap in de rechtsbuitens heb ik gehoord’, glimlacht Nunnely, die stiekem ook wel geniet van een aantal vrije dagen tijdens de interlandperiode. ‘We hebben een paar vrije dagen gehad. Dat bood mij de gelegenheid om naar mijn familie in Almere te gaan. Ik blijf tegenwoordig vaker in Tilburg, want op en neer naar Almere is toch best een gedoe.’

Ondanks dat hij er zelf niet bij zit, geniet hij mee met zijn maatje Noa Lang, die zijn basisdebuut maakte tegen Gibraltar. ‘Ik zit in een groepsapp met hem, Justin Kluivert en nog een paar gasten. We kennen elkaar van Ajax. Echt mooi voor Noa. En hij deed het ook prima.’

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.