Terug

Volg Vandaag Inside

Op deze middelbare school in Zeeland wordt gedeald in ... mayonaise!

Op deze middelbare school in Zeeland wordt gedeald in ... mayonaise!

29 sep 2022, 17:24

Waar middelbare scholieren soms nog weleens handelen in sigaretten of spiekbriefjes, gaat het er op deze school in Zeeland heel anders aan toe. Op het CSW van de Perre in Middelburg handelen scholieren namelijk in mayonaise, zo meldt Omroep Zeeland.

Op de middelbare school wordt tijdens de pauze mayo verkocht aan medescholieren, dit omdat de kantine tegenwoordig twintig cent voor een klodder mayonaise vraagt. Voorheen was de saus nog gratis. "Als grap hadden we eigenlijk onze eigen inkopen gedaan en uiteindelijk is het een handel geworden. Nu verkopen we het op school", vertelt mayo-dealer Lieke Dekker vol trots.

De mayo-dealers verkopen de saus voor tien cent en dan mogen de klant ook nog bepalen hoeveel mayonaise hij of zij op hun broodje wilt. Lieke en haar klasgenootjes hebben het elke pauze steeds drukker, toch ligt het gevaar van de schoolkantine op de loer. "We proberen het nog een beetje voor ze geheim te houden, want ik denk niet dat ze het een hele leuke grap gaan vinden", vertelt het salestalent tegenover Omroep Zeeland. 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.