Terug

Volg Vandaag Inside

'Op de trainingscursus hoorde Kuyt al dat hij er beter mee kon stoppen'

'Op de trainingscursus hoorde Kuyt al dat hij er beter mee kon stoppen'

26 nov 2022, 15:25

Dick Advocaat maakte vrijdagavond bij De Oranjewinter bekend dat hij de opvolger wordt van de ontslagen Dirk Kuyt bij ADO Den Haag. Het was het eerste grote avontuur van Kuyt dat meteen mislukt, maar volgens René van der Gijp is de oud-aanvaller ook niet uit het juiste hout gesneden voor een rol als hoofdtrainer.

"Kuyt werd op de trainingscursus al verteld: 'stop maar'", begint René. "Hij wilde toch door, maar ze hebben hem al op die trainingscursus verteld dat het 'm niet zou worden. En desondanks wilde hij toch dat diploma halen en verder gaan", concludeert de ervaren analist.

Ook Johan ziet weinig potentie in Kuyt als voetbaltrainer. "Van Geel heeft Kuyt beloofd dat hij in de toekomst Feyenoord-trainer zou worden, nadat hij uit gevoetbald was. Maar dat heeft hij na een half jaar bij de jeugd weer snel teruggedraaid. Kuyt bakte er niets van. Je hebt van die spelers, die hebben het niet in de hand", besluit de nestor van De Oranjewinter.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.