Terug

Volg Vandaag Inside

Ook Willem II meldt besmette speler

Ook Willem II meldt besmette speler

28 juli 2020, 18:23

Ook bij Willem II is een selectiespeler positief bevonden op het coronavirus. De niet nader genoemde voetballer heeft volgens de Tilburgse eredivisieclub geen symptomen of klachten. Hij is per direct thuis in quarantaine gegaan.

De positieve test vond maandag tijdens de wekelijkse controle bij Willem II op het coronavirus plaats. De besmette speler heeft nadien geen contact meer gehad met andere mensen binnen de organisatie, aldus de Brabantse club.

Eerder in het betaalde voetbal zijn er bij Go Ahead Eagles, ADO Den Haag, Jong AZ en Vitesse besmettingsgevallen geconstateerd.

Willem II, dat als nummer 5 van de eredivisie in september mag meedoen aan de tweede voorronde van de Europa League, begon dinsdag met de training voor het nieuwe seizoen. De oefensessie was toegankelijk voor de supporters, die zich vooraf moesten aanmelden.

Willem II speelt 8 augustus de eerste oefenwedstrijd tegen IJsselmeervogels in het eigen stadion. Van 10 tot 14 augustus zijn de Tilburgers op trainingskamp in Oisterwijk.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.