Terug

Volg Vandaag Inside

Ook Van Bommels assistent Hofland weg bij Wolfsburg

Ook Van Bommels assistent Hofland weg bij Wolfsburg

25 okt 2021, 11:16

Een dag na het ontslag van hoofdtrainer Mark Bommel is ook zijn assistent Kevin Hofland vertrokken bij VfL Wolfsburg. Dat maakte de club, de nummer 9 van de Bundesliga, bekend.

De 42-jarige Hofland werd bijna een jaar geleden ontslagen bij Fortuna Sittard, waar hij bezig was aan zijn eerste klus als hoofdtrainer. Een andere assistent, Vincent Heilmann, blijft wel deel uitmaken van de technische staf. Videoanalist Alex Abresch vertrekt net als Hofland, die in het verleden ploeggenoot was van Van Bommel en een goede band met hem heeft.

Wolfsburg besloot afgelopen weekend afscheid te nemen Van Bommel. De club begon goed aan het seizoen, maar wist de laatste acht wedstrijden niet te winnen. Zaterdag was Freiburg in Wolfsburg met 2-0 te sterk.

Michael Frontzeck heeft voorlopig als interim-trainer de leiding. Hij leidde maandag de eerste training na het ontslag van de Limburger.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.