Terug

Volg Vandaag Inside

Ook Shaw valt weg uit Engelse selectie

Ook Shaw valt weg uit Engelse selectie

8 okt 2018, 23:56

LONDEN (RTR/ANP) - Bondscoach Gareth Southgate van Engeland heeft in de aanloop naar de twee zware duels in de Nations League tegen Kroatië en Spanje opnieuw een andere verdediger moeten oproepen. Luke Shaw (Manchester United) meldde zich met een blessure af. Hij had zaterdag nog wel de gehele wedstrijd gespeeld tegen Newcastle United (3-2).

Southgate heeft Ben Chilwell van Leicester City als vervanger toegevoegd aan zijn selectie. De 21-jarige verdediger maakte zijn debuut als international in de wedstrijd op 11 september tegen Zwitserland.

James Tarkowski (Burnley) haakte eerder geblesseerd af. Lewis Dunk (Brighton & Hove Albion) nam zijn plaats in de Engelse selectie in. De 26-jarige verdediger moet zijn debuut nog maken in de nationale ploeg.

Engeland speelt vrijdag tegen Kroatië achter gesloten deuren in Rijeka. Daarna komt de Britse ploeg maandag in Sevilla uit tegen Spanje.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.