Terug

Volg Vandaag Inside

Ook return Liverpool - Leipzig in Champions League in Boedapest

Ook return Liverpool - Leipzig in Champions League in Boedapest

4 mrt 2021, 12:45

Ook de return tussen Liverpool en RB Leipzig in de achtste finales van de Champions League wordt in Boedapest gespeeld. De Europese voetbalfederatie UEFA bevestigde dat beide clubs elkaar volgende week woensdag opnieuw treffen in de Hongaarse hoofdstad. Vanwege de coronaperikelen en reisrestricties moesten Leipzig en Liverpool voor hun eerste duel vorige maand ook al uitwijken naar Boedapest. De Engelse ploeg van trainer Jürgen Klopp won in de lege Puskás Arena met 2-0.

De thuiswedstrijd van Leipzig kon niet in Duitsland worden gespeeld, omdat vliegtuigen vanuit Engeland daar momenteel niet welkom zijn vanwege de Britse coronavariant. Omdat de spelers van Leipzig bij terugkeer voor twee weken in quarantaine zouden moeten als ze naar Engeland zouden gaan, vroeg de UEFA aan Liverpool om voor de return een andere locatie te zoeken. De Engelsen informeerden onder meer bij De Kuip in Rotterdam, maar dat bleek vanwege het vliegverbod niet mogelijk.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.