Terug

Volg Vandaag Inside

Ook Real Madrid wint moeizaam in Spaanse beker

Ook Real Madrid wint moeizaam in Spaanse beker

23 jan 2020, 00:03

In navolging van FC Barcelona heeft ook Real Madrid zich moeizaam geplaatst voor de achtste finales in het Spaanse bekertoernooi. De uitwedstrijd tegen Unionistas de Salamanca, dat uitkomt op het derde profniveau, leverde een zwaarbevochten zege op: 1-3.

Na ruim een kwartier bracht Gareth Bale de Spaanse grootmacht op voorsprong, waarna in de 57e minuut de verrassende gelijkmaker viel. Dankzij een eigen doelpunt kwam de Madrileense ploeg opnieuw op voorsprong. In de extra tijd maakte Brahim Diaz er nog 1-3 van.

Eerder op de avond had FC Barcelona heel wat te stellen met UD Ibiza, dat eveneens op het derde profniveau actief is. Dankzij twee treffers van Antoine Griezmann in de slotfase bleef de landskampioen een afgang bespaard: 1-2.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.