Terug

Volg Vandaag Inside

Ook prins Constantijn fan van Ajax: 'Go Ahead Eagles, altijd lastig om tegen te winnen'

Ook prins Constantijn fan van Ajax: 'Go Ahead Eagles, altijd lastig om tegen te winnen'

12 mei 2023, 10:20

Ook prins Constantijn is fan van Ajax. Dat bevestigde de prins vrijdag in Goedemorgen Nederland. Hij was te gast om te praten over de World Press Photo.

Recentelijk deed koning Willem-Alexander de bekentenis dat hij fan van Ajax is. Dit leverde de vorst in Rotterdam, waar hij Koningsdag vierde, de bijnaam 'Ajaxander' op. Maar Willem-Alexander is dus niet de enige Oranje die juicht voor de Amsterdamse club.

"Ik ben ook voor Ajax," aldus prins Constantijn. Over de mogelijke kampioenswedstrijd van Feyenoord, aanstaande zondag, zei hij: "Uit ervaring weet ik dat Go Ahead Eagles altijd lastig is om tegen te winnen." Ajax wist de laatste vier wedstrijden niet te winnen van de Deventenaren.

Hij voegde er aan toe dat "Ajax op dit moment niets meer te verliezen heeft, dus in een royale positie zit."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.