Terug

Volg Vandaag Inside

Champions League-kraker PSG - Dortmund zonder publiek vanwege Coronavirus

Champions League-kraker PSG - Dortmund zonder publiek vanwege Coronavirus

9 mrt 2020, 12:47

Het duel uit de Champions League tussen Paris Saint-Germain en Borussia Dortmund wordt woensdag zonder publiek gespeeld. Dat maakte de politie in Parijs bekend. Sportkrant L'Équipe had maandag al gemeld dat de kans groot was dat het duel achter gesloten deuren wordt afgewerkt. De Duitsers verdedigen in de Franse hoofdstad een 2-1-voorsprong uit het eerste duel. Inzet is een plaats in de kwartfinales.

De maatregel werd eerder al van kracht voor de wedstrijd tussen Valencia en Atalanta Bergamo, die dinsdag in Spanje wordt gespeeld.

VIDEO - Wim over Coronavirus: 'Het beangstigt mij!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.