Terug

Volg Vandaag Inside

Ook Meijers vertrekt bij ADO: ruildeal met Sparta

Ook Meijers vertrekt bij ADO: ruildeal met Sparta

16 sep 2020, 14:52

ADO Den Haag en Sparta Rotterdam hebben Aaron Meijers en Lassana Faye 'geruild'. Meijers vertrekt voor dit seizoen op huurbasis naar Sparta en Faye bewandelt, eveneens op huurbasis, de omgekeerde weg.

Meijers speelde 250 officiële wedstrijden voor ADO Den Haag. 'Aaron is een speler die acht seizoenen lang veel betekend heeft voor ADO Den Haag. Hij heeft zichzelf jarenlang bewezen als één van de betere linkervleugelverdedigers van de eredivisie, maar voor in ieder geval dit seizoen kiezen we in de persoon van Lassana voor een ander type', zei Martin Jol, hoofd van het technisch hart van de Haagse club.

'Lassana is een jonge linksback, die onze trainer goed kent, omdat hij al drie jaar met hem heeft gewerkt. Hij is een fysiek sterke speler, die bij ons de kans krijgt om zich verder te ontwikkelen', aldus Jol.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.