Terug

Volg Vandaag Inside

'Ook Marcos Senesi maakt overstap naar Engelse Premier League'

'Ook Marcos Senesi maakt overstap naar Engelse Premier League'

6 aug 2022, 16:06

Marcos Senesi wordt snel speler van AFC Bournemouth, zo meldt Voetbal International. Over de duur van het contract en transfersom is nog weinig bekend.

Senesi is na Tyrell Malacia en Luis Sinisterra de derde Feyenoorder die in korte tijd naar de Premier League vertrekt. De Argentijn verlaat Rotterdam na een periode van drie jaar. Bournemouth is na twee jaar afwezigheid weer terug op het hoogste niveau van Engeland.

Senesi hoopt bij Bournemouth zich in de kijker te spelen voor het WK in Qatar. Feyenoord haalde met Jacob Rasmussen al een vervanger voor de Argentijnse verdediger.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.