Terug

Volg Vandaag Inside

Ook Lang niet mee naar Oekraïne

Ook Lang niet mee naar Oekraïne

17 feb 2021, 10:20

Club Brugge reist ook zonder Noa Lang af naar Oekraïne voor het Europa League-duel van donderdagavond met Dinamo Kiev. De Belgische koploper meldt niet waarom Lang in België achterblijft.

Dinsdag werd al bekend dat Stefano Denswil thuis zou blijven. Hij is besmet geraakt met het coronavirus, evenals Hans Vanaken, Matej Mitrovic, trainer Philippe Clement en zijn assistenten. Lang had naar verluidt wél symptomen, maar testte negatief.

Club Brugge kreeg bij het eerste Europese duel van het seizoen, de openingswedstrijd in de groepsfase van de Champions League eind oktober bij Zenit (1-2), ook al te maken met enkele coronagevallen. Bij de club spelen vijf Nederlanders. Naast Denswil en Lang zijn dat Bas Dost, Ruud Vormer en Tahith Chong.

Lang is dit seizoen een van de smaakmakers van de Belgische competitie. Mede dankzij zijn goede spel heeft Club al een voorsprong van 13 punten op Antwerp.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.