Terug

Volg Vandaag Inside

Ook komend seizoen geen uitfans bij Klassieker

Ook komend seizoen geen uitfans bij Klassieker

4 juni 2019, 15:27

Feyenoord trekt de medewerking met betrekking tot het mogelijk maken van meereizende uitsupporters naar de Klassiekers in. Dat houdt in dat ook komend seizoen geen uitfans welkom zijn bij de wedstrijden tussen Feyenoord en Ajax.

"Na meerdere incidenten bij jeugdwedstrijden tussen beide clubs acht Feyenoord het toelaten en meenemen van uitsupporters naar wedstrijden tussen Feyenoord en Ajax onverantwoord en maatschappelijk onacceptabel", schrijft de Rotterdamse club.

Op zaterdag 25 mei werd een duel tussen Ajax onder 19 en Feyenoord onder 19 gestaakt omdat kennissen van spelers van Feyenoord werden belaagd. Een week daarvoor liep het al uit de hand bij een wedstrijd tussen de Amsterdamse amateurclub Swift en SC Feyenoord.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.