Terug

Volg Vandaag Inside

Ook Italiaanse profvoetballer besmet met coronavirus

Ook Italiaanse profvoetballer besmet met coronavirus

27 feb 2020, 19:15

Een Italiaanse profvoetballer uit de Serie C, het derde niveau van Italië, heeft positief getest op het coronavirus. Het gaat om een 22-jarige speler van Pianese, een club in de regio Toscane.

Pianese speelde afgelopen zondag tegen Juventus onder 23. In aanloop naar die wedstrijd had de speler in kwestie, wiens naam niet wordt genoemd, al griepsymptomen en donderdag werd hij naar een ziekenhuis in Siena gebracht.

De voetballer verkeert volgens de gezondheidsautoriteiten buiten levensgevaar. Een ploeggenoot van de patiënt heeft vergelijkbare klachten en gaat ook onderzocht worden.

In Italië zijn al meerdere sportevenementen afgelast en veel voetbalduels worden zonder publiek gespeeld.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.