Terug

Volg Vandaag Inside

'Ook Feyenoord en PSV met Babel in gesprek over transfer'

'Ook Feyenoord en PSV met Babel in gesprek over transfer'

12 apr 2020, 19:42

Het Turkse Fanatik meldt dat Ryan Babel in contact staat met Feyenoord en PSV over een eventuele transfer. Eerder vandaag meldde Spor Arena dat er komende zomer geen plaats meer is voor Babel bij Galatasaray, en dat de aanvaller het liefst bij Ajax zou willen blijven.

Nu brengt Fanatik het gerucht dat ook Feyenoord en PSV achter de 33-jarige aanvaller aanzitten. Babel zou het liefst zelf in Amsterdam blijven, maar het is de vraag of Ajax hem een nieuw contract aanbiedt. Babel werd afgelopen zomer door Ajax voor een half jaar gehuurd van Galatasaray.

Babel, die met een opvallend roze kapsel speelt, heeft sinds zijn terugkeer in de Eredivisie nog niet veel indruk kunnen maken. Ook zijn roze kapsel kan op weinig goedkeuring rekenen van Johan en René: 'Z'n vrouw denkt iedere morgen dat ze naar bed is geweest met iemand die carnaval gevierd heeft!' Bekijk de beelden hieronder.

VIDEO - De mannen lachen om kapsel Babel: 'Die kapper moet een psychiater bellen!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.