Terug

Volg Vandaag Inside

'Ook Everton in de markt voor Senesi'

'Ook Everton in de markt voor Senesi'

5 juli 2020, 16:01

Er was al interesse vanuit Spanje en Italië voor Feyenoorder Marcos Senesi, maar nu meldt zich ook een club uit de Premier League voor de Argentijnse centrale verdediger. Dat schrijft The Sunday Mirror zondag.

Sevilla, Getafe, Inter en Atalanta zouden al in de markt zijn voor Senesi. Everton meldt zich nu naar verluidt bij dat rijtje clubs. Technisch directeur Marcel Brands heeft van trainer Carlo Ancelotti de opdracht gekregen om contact te zoeken met de clubleiding van de Rotterdammers.

Het contract van de 23-jarige mandekker loopt nog tot medio 2023. Afgelopen zomer vertrok Senesi van San Lorenzo naar de Eredivisie. Feyenoord betaalde destijds een transfersom van zeven miljoen euro en zou nu een vraagprijs van ongeveer twintig miljoen euro hebben vastgesteld.

Feyenoord-directeur Frank Arnesen vertelde eerder deze week dat er wel een paar clubs geïnformeerd hadden naar Senesi, maar wilde verder niet te veel op de zaken vooruit lopen.

Johan was aan het begin van het seizoen niet bepaald overtuigd van de kwaliteiten van Senesi. Dat liet hij dan ook op geheel eigen wijze weten. Bekijk de beelden hieronder.

'Senesi kan er gewoon geen klote van'
3:30
'Senesi kan er gewoon geen klote van'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.