Terug

Volg Vandaag Inside

Ook Engeland gaat overstag en legt Premier League stil

Ook Engeland gaat overstag en legt Premier League stil

13 mrt 2020, 13:08

In navolging van de andere grote Europese voetbalcompetities heeft ook de Premier League besloten de competitie voorlopig stil te leggen. Er wordt in Engeland tot en met 3 april niet gevoetbald. De maatregel heeft betrekking op alle niveaus.

Donderdag besloot de KNVB het betaald voetbal in Nederland tot 31 maart stil te leggen en eerder al werden in onder meer Spanje, Italië en Frankrijk wedstrijden uitgesteld.

Koploper Liverpool heeft een voorsprong van 25 punten op Manchester City en had zich deze maand al kunnen verzekeren van de eerste landstitel sinds 1990.

'Als Wim 14 dagen binnen moet blijven, gaat hij gewoon weer drinken!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.