Terug

Volg Vandaag Inside

Ook dit jaar drinkpauze bij voetbalduels tijdens ramadan

Ook dit jaar drinkpauze bij voetbalduels tijdens ramadan

6 mrt 2024, 13:30

Ook dit jaar krijgen voetballers tijdens de ramadan weer de kans om tijdens hun wedstrijd snel na zonsondergang even wat te eten of drinken.

Net als de afgelopen twee jaar leggen scheidsrechters in de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie en Vrouwen Eredivisie de duels na zonsondergang even stil voor een drinkpauze. "Voorafgaand aan de wedstrijd vindt er altijd afstemming plaats tussen de arbitrage en teammanagers", laat een woordvoerder van de KNVB weten.

De ramadan begint, afhankelijk van de stand van de maan, komende zondagavond of maandag. Daarmee lijken de drinkpauzes de speelronde na dit weekend in te gaan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.