Terug

Volg Vandaag Inside

'Ook CONMEBOL zet streep door Copa América'

'Ook CONMEBOL zet streep door Copa América'

17 mrt 2020, 16:02

De Copa América wordt met een jaar uitgesteld vanwege de uitbraak van het coronavirus.

Voetbalbond CONMEBOL heeft dinsdag het besluit genomen om het Zuid-Amerikaans kampioenschap voetbal voor landenteams te verplaatsen naar 2021. De Copa América zou plaatshebben in Argentinië en Colombia van 12 juni tot en met 12 juli 2020. 'Gasten' Australië en Qatar mogen ook in 2021 nog meedoen aan de Zuid-Amerikaanse variant van het EK.

Eerder op de dinsdag besloot de UEFA al om het EK te verplaatsen. Niet veel later heeft de CONMEBOL dat besluit ook genomen voor hun Copa América.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.