Terug

Volg Vandaag Inside

Ook competitieduel NEC afgelast vanwege sneeuw

Ook competitieduel NEC afgelast vanwege sneeuw

12 feb 2021, 11:17

De wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie tussen NEC en FC Den Bosch gaat zondag niet door. Vanwege de winterse omstandigheden en de hoeveelheid sneeuw in stadion De Goffert is het veld in Nijmegen onbespeelbaar. Eerder verdwenen Almere City FC - FC Volendam en Jong PSV - Helmond Sport al van het programma voor vrijdagavond.

NEC zou deze week in de kwartfinales van het toernooi om de KNVB-beker in eigen stadion aantreden tegen VVV-Venlo, maar die wedstrijd kon vanwege het winterweer ook niet doorgaan. Het duel is verplaatst naar volgende week woensdag op het kunstgras in het stadion van Heracles Almelo.

De Nijmeegse ploeg heeft volgende week zondag in de competitie een thuiswedstrijd tegen De Graafschap op het programma staan. Bij dat duel mogen in het kader van de Fieldlabs-experimenten 1500 toeschouwers het stadion in.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.