Terug

Volg Vandaag Inside

Ook Cocu gaat bij Derby County flink inleveren

Ook Cocu gaat bij Derby County flink inleveren

29 apr 2020, 10:47

Spelers, coaches, management en het nog niet met verlof gestuurde overige personeel gaan bij Derby County een 'substantieel' deel van hun salaris inleveren. Dat heeft de Engelse club, waar Phillip Cocu de trainer is, laten weten. Derby speelt op het tweede niveau in het land, de Championship.

Volgens Derby heeft aanvoerder en vedette Wayne Rooney een belangrijke rol gespeeld in het bereiken van een akkoord. Dat alles zou in goed overleg zijn gebeurd. 'Iedereen is bereid waar mogelijk te helpen deze crisis te overleven', zo luidde het in een verklaring.

Spelers en staf hebben daarnaast een bijdrage geleverd aan een fonds voor noodhulp aan slachtoffers van de coronacrisis.

VIDEO - 'Ajax ziet niets in richtlijn en staat veel lager percentage van inkomsten af'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.