Terug

Volg Vandaag Inside

Ook Borussia Mönchengladbach - Manchester City afgewerkt in Puskás Arena

Ook Borussia Mönchengladbach - Manchester City afgewerkt in Puskás Arena

8 feb 2021, 20:58

Waar eerder al bekend werd dat het duel tussen RB Leipzig en Liverpool verplaatst zou worden naar Hongarije, gebeurt dat nu eveneens met de wedstrijd Borussia Mönchengladbach - Manchester City.

Vanwege de strenge coronamaatregelen in Duitsland is het voor de twee Engelse ploegen onmogelijk om daarheen af te reizen. Inmiddels is voor beide wedstrijden een andere locatie gevonden: de Puskás Aréna in Boedapest.

De wedstrijd tussen Mönchengladbach en Manchester City staat op het programma voor 24 februari om 21.00 uur. Leipzig neemt het een week eerder op 16 februari op tegen The Reds. Het is de heenwedstrijd in de achtste finale van de Champions League.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.